Om mig

Jeg er oprindelig uddannet socialrådgiver og har mere end 20 års erfaring i at hjælpe mennesker at finde sig selv, og ikke mindst troen på sig selv, efter en kortere eller længere tids sygemelding.

Ved samtaler og undervisning i stressmestring og mindfulness, har jeg glæden ved at inspirere og følge mennesker på deres vej til mere ro, balance og et styrket selvværd.

Min indre nysgerrighed og store engagement skal mættes. Derfor har jeg sideløbende uddannet mig til zoneterapeut, mindfulness instruktør, Reiki healer og coach. Værktøjer som jeg selv har benyttet, når jeg har haft behov for at fylde mig op med energi og få ro i mit sind og i min krop.

Efter en voldsom skiulykke havde jeg behov for støtte til at komme tilbage til mig selv, både fysisk og mentalt. Ved zoneterapiens hjælp, fik jeg løsnet op for spændinger i min krop. I sessioner med Reiki healing og mindfulness fandt jeg en ro, og jeg fik øje på den vej jeg ønskede at gå i mit yrkesliv. Ved hjælp af coachende samtaler fandt jeg styrken og tilliden til at tage skridtene på vej til det liv jeg lever i dag. Jeg er evigt taknemmelig for den vej der viste sig for mig og bragte mig derhen hvor jeg er i dag.

Jeg arbejder ud fra en holistisk grundtanke, hvor hele mennesket er i fokus, krop, sind og sjæl. Min passion er at finde den bagvedliggende årsag til de udfordringer som du står med, således at det ikke blot er symptomerne der er i fokus og afhjælpes ved behandlingen.

Mine kunder fortæller mig, at de nemt og naturligt åbner sig op og har tillid til mig. At mine kunder føler sig trygge hos mig, er af største betydning for mig.

Jeg er RAB registreret (i zoneterapi). RAB er en forkortelse for ”Registreret Alternativ Behandler”. Det er en beskyttet titel, som kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.